logo 2 centred

telephone:  01423 324179

It's difficult to imagine that this beautiful light-filled space was once a dark and draughty old barn with a leaking roof! Adjoining a Georgian farmhouse, the barn has been completely renovated and knocked through to the main house to create a large open plan family area with mezzanine level. Zoned into living and dining areas, the barn incorporates bi-folding doors on two elevations opening the space up completely to both front and rear gardens. Egyptian limestone flooring has been used for the whole downstairs area, whilst a neutral carpet has been used for the stairs and mezzanine level.

 

Natalie Davies Interior Design Contemporary Barn Conversion Natalie Davies Interior Design Contemporary Barn Conversion Natalie Davies Interior Design Contemporary Barn Conversion Natalie Davies Interior Design Contemporary Barn Conversion