logo 2 centred

telephone:  01423 324179

o0u6HK-logo-instagram-clipart-file

This light-filled modern town house situated in the shadow of Ripon Cathedral was painted white throughout and needed my client's personality stamped on it.  She already had some lovely pieces of furniture and artwork but wanted help to create a coherent flow to the open-plan living/dining/kitchen space and give it a “lift” by subtly incorporating colour, pattern and texture.

 

It's funny where inspiration for a scheme comes from.  This time is was my client's beautiful collection of blue and white crockery!

Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design Natalie Davies Interior Design